Компанія Villa Milk стала співорганізатором традиційного солодкого фестивалю «Медовий спас»

Жабокричка FEST – так цього року назвали П’ятий регіональний фестиваль «Медовий спас». Його традиційно проводять у селі Жабокричка до Дня пасічника. На виставці товаровиробники медової продукції, домашньої випічки та кухні мали можливість презентували свої товари, а відвідувачі – скуштувати і придбати. Свою ятку представила і компанія Villa Milk. Розважали гостей солодкого фестиваля народні та аматорські колективи. А запалював численну публіку драйвовий гурт «Діти Фрістайлу».

солодкий фестиваль

На правах господаря свято відкривав керівник агрофірми «Україна – О» та співвласник компанії Villa Milk Михайло Федчишен. Він відзначив важливість таких заходів для розвитку села, адже на фестиваль збираються не лише мешканці місцевої громади, але й приїздять жителі з довколишніх сіл та туристи з сусідніх областей.

солодкий фестиваль

Долучилися привітання і керівник Агрофірми «Ольгопіль», партнер свята Павло Каленич, староста села Жабокричка Галина Плахотна, директор компанії Villa Milk Віталій Істратов, давні друг громади і наставник отець Петро.

фестиваль
Урочисте вітання від організаторів

Після офіційної частини розпочалася вечірня концертну програму з незабутніми і вражаючими виступами фольклорних колективів, гуртів та артистів. Глядачі не шкодували оплесків для гостей та були задоволені концертною програмою. Особливий шквал емоцій та драйв розпочався, коли на сцені з’явився гурт «Діти Фрістайла». Вони запалювали натовп людей біля сцени і змусили танцювати «гальорку». Запальна музика сподобалася як молоді, так і пенсіонерам. Танцювали і співали усі! Давно у Жабокричці не було такого дійства під романтично красивих мелодій!

солодкий фестиваль

Завершився довгоочікуваний фестиваль «Медовий Спас» масовими святковою дискотекою під нічним зоряним небом.

Нагадаємо, https://villamilk.com/festyval-medu-ta-yabluk/https://villamilk.com/festyval-medu-ta-yabluk/ що торік у зв’язку з карантинними обмеженнями фестиваль не проводили. Цього року дійство проходить уп’яте. Головна його мета – створити додану вартість за рахунок розвитку бджільництва та зеленого туризму.