Компанія «Villa Milk» відзначила переможця дитячої номінації на міжнародній фотовиставці газети «День»

8 листопада у Києві відбулася урочиста церемонії відкриття міжнародної фотовиставки всеукраїнської газети «День» із символічною назвою «Велич простоти». Перший приз в дитячій номінації вручала компанія «Villa Milk», яка стала почесним партнером мегакрутої події міжнародного рівня. Голова наглядової ради компанії «Villa Milk» Роксолана Цвігун нагородила юну Ольвію Кирпич спеціальним призом, презентувавши їй ексклюзивний набір молочних продуктів компанії без консервантів та грошову винагороду.

Роксолана Цвігун вітає Ольвію Кирпич з перемогою

«У нас з газетою «День» дещо спільна філософія: видання «розбудовує» інтелектуальний простір і опікується суспільство, а ми дбаємо про здоров’я людей сьогодні, щоб мати успішне завтра. Саме тому виробляємо натуральні, справжні і смачні молочні продукти, які вже зовсім скоро з’являться на київських прилавках, – зауважила Роксолана Цвігун. –Переможця обирали у дитячій номінації не випадково, адже компанія виробляємо натуральні, справжні і смачні молочні продукти заради здоров’я наших дітей. Переглянувши світлини, вирішили відзначити подарунком Ольвію Кирпич із роботою «Подорожні».

Павло Каленич і Роксолана Цвігун переглядають експозицію

У цьогорічній експозиції, яка розташувалася у Будинку кіно, було представлено 200 світлин. Загалом на конкурс понад 2,5 тисячі знімків від 150 фотографів України та світу. Переможців визначали у чотирьох номінаціях: «Український світ», «Політика», «Фото з історією» та «Світ очима дітей». Переможець у цій номінації Ольвія Кирпич не приховувала емоцій. Дівчинка зізналася, що не очікувала на пперемогу і щиро раділа, що її відзначила саме компанія «Villa Milk», яка сповідує екоцінності.

Ольвія Кирпич з батьком

«Я буда дуже рада, коли дізналася, що є конкурс «Дня», на якому можна поділитися своєю творчістю. Я надіслала кілька фото, але саме це, «Подорожні», журі сподобалося найбільше і його оцінила молода, дружелююбна компанія «Villa Milk», – каже Ольвія. – Історія його така: я їздила зі своїм братом, батьком і батьковим товаришем у Карпати. Неймовірні місця, неймовірні краєвиди. Це майже вершина – полонина біля вершини Близниць. Я побачила, як батько і його товариш дивляться на Говерлу, інші гори, і захотіла це сфотографувати, бо це було дуже гарно».

Надійні друзі: Лариса Івшина і Павло Каленич

Насправді власники компанії «Villa Milk» Павло Каленич та Михайло Федчишен давно мають не просто партнерські, а дружні стосунки із Щоденною всеукраїнською газетою «День». Фотовиставка «Дня» не один раз приїздила на Чечельниччину. Для району – це була справжня подія, про яку говорили до, під час і ще довго після виставки. Аграрний бізнес власників підтримує фотоконкурс «Дня» вже 14-й рік поспіль, тепер до когорти партнерів долучилася і компанія «Villa Milk».

Партнери газети “День” і автори видання

«У газети є друзі, яких ми супроводжуємо увагою десятки років, і Павло Каленич – один з них, – відзначила під час відкриття фотовиставки головний редактор газети «День» Лариса Івшина. – Пам’ятаю, коли він прийшов у своє господарство, це було вже після перебудови, всі звідти вже втікали і тільки найбільш відважні приходили… Саме завдяки вірі та вмінню жити разом з людьми ми бачили просто неймовірні перетворення.  Скоро фірма, яку Павло Євгенович задумав як високої європейської якості молокозавод, матиме свій магазин у Києві і буду в числі перших покупців».

Світлини, як живі