Компанія Villa Milk відкрила перший фірмовий магазин у Києві. Він безсумнівно стане справжньою меккою для споживачів здорового харчування.

Повний асортимент молочної продукції від ТМ Villa Milk, крафтові ковбаси, натуральні сири, консервовані та мариновані овочі, здорові солодощі та поживна випічка – все це вже можна придбати у магазині «Сім’я маркетів Villa Milk». Фірмовий заклад відкрився у Києві на вулиці Саксаганського, 87/20. Він відрізняється від інших столичних продуктових магазинів тим, що презентує тільки натуральні продукти здорового харчування і тільки від вітчизняного виробника.

«Слово «сім’я» у назві не випадкове, у такий спосіб ми хочемо показати власну соціальну відповідальність перед споживачами. Показати, що наші продукти варті розумного покупця, який має споживати якісне, смачне, корисне сьогодні, щоб бути здоровим завтра», – відзначив директор закладу Сергій Кулинич.

Мережа «Сім’я маркетів Villa Milk» покликана стати платформою для українського товаровиробника, який виробляє натуральну продукцію. Відтепер він матиме можливість реалізовувати її на вигідних умовах і за чесними правилами – заради здоров’я українців.

«Крафтових компаній в Україні не багато. Їм складно конкурувати з потужними товаровиробниками, складно прорватися на ринок. Відкриваючи перший магазин із «Сім’ї маркетів Villa Milk», ми даємо можливість відповідальному бізнесу реалізовувати сертифіковану, якісну і натуральну продукцію на полицях наших магазинів Такий соціально-економічний зв’язок – запорука успіху та розквіту українського суспільства», – зауважив співвласник закладу Павло Каленич.

Перший магазин мережі «Сім’я маркетів Villa Milk» зроблений за принципом фьюжн. Має сучасний дизайн і раціональне зонування, яке дозволяє розмежувати власне сам магазин, пекарню і кав’ярню.

Тому, якщо ви прийдете до нас за продуктами першої необхідності, то не забудьте про люфт у часі на філіжанку кави з ароматним круасаном.