За результатами регіонального конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2019» компанія Villa Milk здобула номінацію «Відкриття року»

У конкурсі взяли участь 24 підприємства, які змагалися у дев’яти номінаціях: «Екологічність та натуральність», «Інновації у виробництві», «Репутація та довіра», «Відкриття року», «Краща фірмова мережа виробника», «Якість», «Кращий експортер», «Соціальна відповідальність» та «Краща торгівельна мережа». Переможців визначали члени журі та шляхом громадського онлайн голосування.

Головна мета конкурсу полягає в тому, щоб підвищити рівень конкурентоспроможності продукції з використанням сучасних методів управління якістю. І, на щастя, на Вінниччині щороку з’являються нові сучасні компанії, які прагнуть працювати на результат, сказав у своєму вітальному слові голова Вінницької облради Анатолій Олійник. Серед них і компанія Villa Milk, яка відкрилася у сільській місцевості, забезпечивши роботою місцевих жителів. А ще взяла на себе велику відповідальність – виробляти натуральний якісний молочний продукт для споживачів, створивши реальну конкуренцію на регіональному еко-ринку.

«Це перемога усієї команди. Дякую споживачам, які обирають нашу продукцію на полицях-магазинів, бо вона справжня. У нашому молоці немає нічого, окрім молока. Досягти високої якості дозволяє завершений цикл виробництва – у нас свої угіддя, свої корми, своя ферма і свій молокопереробний комплекс. Досвід засновників компанії – Павла Каленича та Михайла Федшичена, а також працелюбність молодого колективу дозволяють займати гарні позиції, досягати результату, створювати позитивний імідж і гарну ділову репутацію. Головне – не зупинятися».

Директор компанії Villa Milk Віталій Істратов

Директор компанії Villa Milk Віталій Істратов подякував керівництву області за визнання і назвав таку нагороду правильною мотивацією, яка дозволяє працювати, йти на ризик, бути ефективним, гнучким і дієвим, а в підсумку – успішним.

Завдяки перемозі у конкурсі, компанія Villa Milk отримала Кубок переможця та Сертифікат на право маркування своєї продукції як «Краща торгова марка Поділля» упродовж року.